500 dager: Trump gjør det slett ikke verst, ifølge tallene

Donald Trump passerte denne uka 500 dager i Det hvite hus – og er selvfølgelig tidenes president, hvis du spør hovedpersonen: https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1003601217111707649 Og han har grunn til å skryte når det kommer til noen av de målbare parametre så langt i presidentperioden. La oss se på et knippe viktige tall ...og noen ikke fullt så viktige: 41 prosent: Populariteten går ikke ned Alt er relativt. Tallene for hvor stor andel av amerikanerne som mener Trump gjør en god jobb («approval») som president var elendig fra start, og var i desember i fjor nede i 36 prosent. (Noen vil riktignok si det er et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.