18. mai: Skyver på massetesting i Norge, Equinor presses på utenlandsprosjekter

SKYVER PÅ MASSETESTING: 7. april uker siden erklærte regjeringen at fem prosent av befolkningen i kommunene skulle massetestes. 7. mai ble målsettingen lagt på is, skriver Aftenposten. «Slik situasjonen er nå, er det tilstrekkelig med 1,5 prosent», sier helsedirektør Bjørn Guldvog til avisen. I praksis testes nå ca. 0,35 prosent befolkningen i Norge hver uke. Han legger til at på lang sikt er målet fortsatt 5 prosent. BLIR VI FLOKKIMMUNE SNART? Omfattende testing av nær 70 000 mennesker i hardt koronarammede Spania tyder på at det er langt igjen: Foreløpige resultater viser at bare 5 prosent av den spanske befolkningen har utviklet antistoffer og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.