14 dager igjen: Toryene med massivt flertall i viktig meningsmåling

Der snittet av meningsmålingene over tid har vist at Det konservative partiet har en klar ledelse på hovedkonkurrenten i Labour, publiserte YouGov onsdag sin aller første prognose etter den såkalte MRP-modellen. Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Deler av denne teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her. Enkelt forklart: Modellen tar hensyn til at parlamentsvalg i Storbritannia er en kamp om 650 individuelle seter. Over 100 000 respondenter har deltatt. Mer komplisert: Kjennetegn ved respondentene, inkludert kjønn, alder og hvordan de stemte ved forrige […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.