13 dager igjen: Smeltende isskulptur erstatter Boris i tv-sendt klimadebatt

Der Labour-leder Jeremy Corbyn tidligere i uka fikk store vanskeligheter med å svare på spørsmål fra BBC-veteran Andrew Neil, virker statsminister Boris Johnson å velge en langt mindre aktverdig taktikk: Å ikke stille til intervju i det hele tatt! Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Deler av denne teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her. BBC har avtaler i boks med samtlige partiledere, som i nær 30 minutter og etter beste evne må forsøke å svare på presise spørsmål fra den velrennomerte journalisten. Men […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.