Zelenskyj maner til europeisk samhold på norsk energimesse

SAMHOLD OG GRØNN ENERGI: «Russland skaper kriser og vil tvinge dere til å forlate de europeiske verdiene. Det er behov for en politikk som forener Europa» sa Ukrainas president Volodomyr Zelenskyj da han via videolink talte på energikonferansen Offshore Northern Seas (ONS) i Stavanger i dag.

Zelenskyj snakket til energibransjefolk fra hele verden om hvordan krigen i landet hans har vist hvor ustabilt gassmarkedet er, og oppfordret til å møte krisa med europeisk samhold med ukrainerne og økte investeringer i fornybar energi som sol- og vindkraft.

Presseområdet på messa ble senere evakuert under seansen med Tesla-gründer Elon Musk, da aksjonister utløste brannalarmen.

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.