Ytre høyre-profil skrøt av at han var på Høyre-fest: «Dette tar vi sterk avstand fra», sier lokallagsleder

Fredag kunne den norsk-svenske ytre høyre-profilen Peter Imanuelsen (24), kjent på sosiale medier som «Peter Sweden», skryte av at han hadde vært på «a great party with politicians from the Norwegian conservative party». På Twitter viste Imanuelsen fram et bilde av selv foran et festdekket bord med Pride-flagg og en Høyre-vimpel i hjørnet. Bildet er tatt i det midlertidige valgkamplokalet til Ålesund Høyre i sentrum av byen, og lokallagsleder Runar Paulsen bekrefter overfor Filter Nyheter at Imanuelsen var tilstede på et sosialt arrangement for lokale partimedlemmer den aktuelle dagen. – Han har dessverre vært i våre lokaler. Jeg visste ikke noe […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.