9 ting du må vite om skandale-epostene fra Donald Trump Jr.

Mistanken mot president Trumps rådgivere, hans egen motstand mot FBI-etterforskningen og bagatellisering av den russiske påvirkningsoperasjonen som økte Trumps vinnersjanser i 2016, kommer til å prege hele presidentskapet - uansett juridisk utfall. Men det kan være vanskelig å sortere små og store skandaler i sakskomplekset. De siste dagenes opprulling om møtet mellom Donald Trump Jr. og en Kreml-assosiert advokat der temaet var sverting av Hillary Clinton, er imidlertid den mest konkrete avsløringen så langt. Det New York Times har avdekket, er at presidentkandidatens sønn, svigersønn og valgkampsjef 9. juni i fjor deltok på et møte i Trump Tower der Trump […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.