Wikipedia-sjef lanserer utfordrer til Facebook. Slik gikk det med de som har prøvd før ham

Tre dager etter at denne skribenten meldte seg opp på WT:Social, det nye sosiale mediet som Wikipedia-grunnlegger Jimmy Wales annonserte forrige uke, har han allerede tre (vilt fremmede) venner – og en feed full av interessante overskrifter. Debuten virker lovende. Det er også noen åpenbare barnedomssykdommer ute og går – videoer som ikke spiller og artikler på asiatiske språk ytterst få brukere med norsk IP-adresse forstår – men de må den legendariske nettgründerens teknikere kjapt kunne luke ut. Verre er det kanskje at det er så lite liv i kommentarfeltet? Og at nettstedet, nesten en uke etter oppstarten, verken har et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.