Vy: Ville vært mulig å teste Follobanen med full trafikk

VY AVVISER BANE NORS PÅSTAND: Like før nyttår sa Bane Nors konserndirektør Stine Undrum at det ikke var mulig å teste Follobanen med normalt antall avganger før åpningen i desember. I går fortalte Vy, som Bane Nor leier inn for å kjøre tog til testkjøring, til Aftenposten at det ville vært uproblematisk for dem å levere nok tog til å teste med tilsvarende trafikk som rutetabellen. (Med normal drift er det på det meste seks avganger i timen i hver retning på Follobanen, mens det i testkjøringen i ukene før åpningen 11. desember kun var én avgang i timen). 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.