Virkelighet forventet å snart treffe statsminister (og andre saker du må få med deg i dag)

Dette er webversjonen av Filter Nyheters daglige nyhetsbrev. Meld deg på her for å få det rett i innboksen. Catalonias delstatspresident hadde deadline i dag tidlig til å klargjøre sine intensjoner om selvstendighet for regionen, eller å bli direkte underlagt sentralmyndighetene i Madrid. Hans respons – en anmodning om to måneders forhandlinger – er ikke nok,  svarer regjeringen. Det er likevel ventet at katalanerne får en ny frist til torsdag om å oppheve sin erklæring om løsrivelse fra forrige uke. Og nå truer de tropiske uværene i Atlanteren også Europa. «Ophelia» nådde orkanstyrke lenger øst enn noen annen storm har gjort, og treffer Irland […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.