Kandidat for Demokratene: Vil stoppe «den jævla muslim-importen» og mener Solberg er «verre enn Quisling»

Amund Garfors (76), FMI-aktivist og Demokratene-politiker.

– Jeg har vært medlem av alt det går an å være medlem i for å stoppe de jævla muslimene. For det blir vår undergang. Folk forstår ikke hvor alvorlig det er.

Det sier Amund Garfors (76) til Filter Nyheter. Helt siden slutten av 80-tallet har han vært aktiv i den rasistiske organisasjonen Folkebevegelsen mot innvandring (FMI).

FMI består i dag av noen få sentrale medlemmer som benytter retorikk om et «raserent Norge» og beskriver innvandrere som «rasefremmede», «negre» og «invasjonsstyrker» i sosiale medier.

Garfors selv har flere ganger i 2021 skrevet innlegg på FMIs hjemmesider der han har signert som stortingskandidat for partiet Demokratene. Der kaller han statsminister Erna Solberg «forræder» og advarer mot «befolkningsutskiftning» og «eksotisk vold» fra «det importerte marerittet». Garfors meldte seg inn i Demokratene allerede ved etableringen i 2002, og 76-åringen er i høstens stortingsvalg oppført på tredjeplass på partiets lister i Nordland. – Jeg gikk inn for å arbeide for Norge og for nordmenn, med mål om at vi skulle klare å gjøre noe mer med den jævla muslim-importen, forklarer Garfors. [caption id="attachment_59325" align="alignnone" width="1100"] Ett av Garfors' innlegg som Demokratene-politiker på det offisielle nettstedet til Folkebevegelsen mot innvandring (FMI).[/caption]

«Nå er det virkelig topp. En topp gjeng»

Demokratene har på kort tid gjennomgått store forandringer. Den viktigste er at Geir Ugland Jacobsen (63) har blitt ny partileder.

Ugland Jacobsen ble ekskludert fra Fremskrittspartiet før jul i fjor, samtidig som fylkeslaget han ledet i Oslo ble tvangsoppløst. Med seg...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.