Kandidat for Demokratene: Vil stoppe «den jævla muslim-importen» og mener Solberg er «verre enn Quisling»

Amund Garfors (76), FMI-aktivist og Demokratene-politiker.
– Jeg har vært medlem av alt det går an å være medlem i for å stoppe de jævla muslimene. For det blir vår undergang. Folk forstår ikke hvor alvorlig det er. Det sier Amund Garfors (76) til Filter Nyheter. Helt siden slutten av 80-tallet har han vært aktiv i den rasistiske organisasjonen Folkebevegelsen mot innvandring (FMI). FMI består i dag av noen få sentrale medlemmer som benytter retorikk om et «raserent Norge» og beskriver innvandrere som «rasefremmede», «negre» og «invasjonsstyrker» i sosiale medier. Garfors selv har flere ganger i 2021 skrevet innlegg på FMIs hjemmesider der han har signert […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.