Vil ikke svare på om Carl I. Hagens Putin-støtte har skadet Frp

INGEN KVIKK–FIKS: På direkte spørsmål i Politisk kvarter i dag ville ikke Sylvi Listhaug svare på om Carl I. Hagen har skadet Frps omdømme med sin støtte til Putins krigføring i Ukraina. (Skade på omdømmet har tidligere vært begrunnelse for eksklusjon fra partiet). Før oppstarten av helgas landsmøte ble partilederen grillet om hvordan hun i dag forklarer utspillene fra Hagen, Christian Tybring-Gjedde (som gikk ut mot Vestens fordømmelse av Putin da Russland tok Krim-halvøya og senere ba om å fjerne sanksjonene mot Russland) og Tor André Johnsen (som i 2015 ble advart av PST flere ganger om for nær kontakt […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.