Vi spurte 8 ungdommer om den nye «hevnporno-loven»

— Jeg tror mange ikke vet hvor seriøst det er. De yngste tenker ikke over hva de gjør, og hvor store konsekvensene er for de som er avbildet, sier Philip Krogh (16). Filter Nyheter har snakket med ungdommer ved Fyrstikkalleen skole i Oslo om et nytt lovforslag som blant annet tar for seg ulovlig spredning av nakenbilder, som regjeringen vil legge fram før sommeren. Dagens lovverk har ingen spesifikke formuleringer om denne typen lovbrudd per i dag. Ungdommene tror en lov spesifikt om spredning av nakenbilder kan ha en stor signaleffekt, og en viss preventiv effekt. Men det avhenger mest av om […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.