Vi har faktasjekket TV-debatten om KrFs abortseier

MONTASJE
Abort ble som ventet det store stridstemaet i regjeringsforhandlingene, og KrFs «gjennomslag» på tvillingabort skal ha vært den saken som satt lengst inne for Venstre. Temaet ble den store snakkisen blant folk som så partilederdebatten på NRK torsdag kveld, idet følgende ord falt fra KrFs forhandlingsleder Kjell-Ingolf Ropstad: «Hovedpoenget er at jeg mener at hvis du klarer å bære fram ett, så bør du også klare å bære fram to» Det ble ramaskrik på sosiale medier. Ropstad beklaget utsagnet morgenen etter, og sa at «det var veldig krøkkete sagt». Formuleringen kom som et svar på følgende utsagn fra Ap-lederen: Jonas […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.