Vaksinemotstandere etterforskes for attentatplaner i Tyskland

VAKSINEMOTSTANDERE ETTERFORSKES: Fem menn og en kvinne (fra 32 til 64 år) er nå under etterforskning for å planlegge et attentat mot Sachsens delstatsminister Michael Kretschmer (CDU). Sachsen er en av delstatene i Tyskland med mest smitte og med lavest vaksinasjonsgrad i landet. Anti-vaksine aktivistene planla attentatet på grunn av delstatsministerens støtte til å innføre strengere smitteverntiltak og under ransakingen fant politiet både pistoler og armbrøster.  Tyske motstandere av koronatiltak har de siste månedene blitt stadig mer aktive og protestene mer voldelige. De siste ukene har flere tusener i delstaten Sachsen gått i demonstrasjonstog om natten, ofte med støtte fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.