Utfordrer Boris Johnson: «Vi har lange tradisjoner for tullekandidater. Johnson er et prima eksempel»

– Hvis jeg, på min lille måte, kan feire demokratiet ved å videreføre tradisjonen med tullekandidater i det 21. århundre, er det alt jeg håper på. Det sier komikeren Jon Harvey til Filter Nyheter. Harvey er mannen som ved dette valget, som ved det forrige, utfordrer den sittende statsministeren i hans eget hjemdistrikt. På en mildt sagt ukonvensjonell måte – i karakter som ond romkriger, komplett med hjemmesnekret kostyme, og kampsaker som «gjeninnfør tekst-tv umiddelbart» og «gjør Piers Morgan utslippsfri innen 2030». Kan bli vraket av hjemme-velgerne Storbritannia går i dag til urnene for å velge nye representanter til Underhuset, bare […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.