Utarmede militærstyrker, resistente bakterier og pengejuks i valgkamp

Joshua French' søster demper forventningene om snarlig hjemreise for Kongo-fangen, mens Erna demper forventningene om ferjefrie reiser mellom Stord og Os. Ellers: MER TIL MILITÆRET: Donald Trump forbereder sitt første statsbudsjett og taler til Kongressen i ettermiddag, men varslet allerede i går at det blir en historisk økning av forsvarsbudsjettet: 53 millarder dollar, eller ti prosent, for å «gjenoppbygge USAs utarmede militære styrker på et tidspunkt vi trenger det mer enn noensinne». Skal presidenten holde sine valgløfter om samtidig å bevare velferdsprogrammer som Social Security og Medicaid (stikk i strid med det partiet hans ønsker) og øke pengebruken på politi […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.