Trump kan etterlate seg et USA der en av fem mangler helseforsikring

Så alvorlige blir konsekvensene dersom Trumps alterativ til Obamas helseplan blir innført. Nei, det er ikke vi som har regnet på det (det skulle tatt seg ut), men Kongressens egne (formelt apolitiske) tallknusere.

Hvordan kan så mange miste helseforsikring, etter at Trump selv har lovet at alle skal med i hans helsepolitikk? Noen av svarene på det får du av Trump-boten i dag.

Den melder du deg på her:

Messenger-boten skal følge Trumps 100 første dager som president. Den spammer deg ikke, men sender deg en melding hver dag som du kan svare på for å få dagens viktigste Trump-nyhet rett i Messenger (altså Facebooks meldingstjeneste).

Blir det for masete for deg, melder du deg av igjen ved å slette Filter Nyheter-tråden.

Boten er den del av tilbudet til Filter Nyheter, som også omfatter et (nesten) daglig nyhetsbrev, med en hendig oppdatering av nyhetsbildet i inn- og utland. Vi er altså ikke bare opphengt i amerikansk politikk. Meld deg på her.

Vil du ha med deg det vi ellers produserer av grundig samfunnsjournalistikk, er det lurt å følge oss på Facebook. Er du Twitter-bruker er vi der også, med oppdateringer om både vår egen journalistikk og det beste lesestoffet vi finner i inn- og utland.