Trump kan etterlate seg et USA der en av fem mangler helseforsikring

Så alvorlige blir konsekvensene dersom Trumps alterativ til Obamas helseplan blir innført. Nei, det er ikke vi som har regnet på det (det skulle tatt seg ut), men Kongressens egne (formelt apolitiske) tallknusere. Hvordan kan så mange miste helseforsikring, etter at Trump selv har lovet at alle skal med i hans helsepolitikk? Noen av svarene på det får du av Trump-boten i dag. Den melder du deg på her: Messenger-boten skal følge Trumps 100 første dager som president. Den spammer deg ikke, men sender deg en melding hver dag som du kan svare på for å få dagens viktigste Trump-nyhet rett i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.