Unge Venstre ut mot egen statssekretær: — Han sitter og skryter av at regjeringen dreper ulv på riksdekkende radio

Sondre Hansmark, Unge Venstre
Unge Venstre reagerer sterkt på måten moderpartiets statssekretær fra Klima og -miljødepartementet Atle Hamar snakker om regjeringens ulvepolitikk. Ungdomspartiet postet følgende melding på Twitter tirsdag:   Atle Hamar møtte tidligere på dagen Norsk Bondelag til ulvedebatt på NRKs radioprogram Politisk Kvarter, i anledning en demonstrasjon foran Stortinget i protest mot regjeringens ulvepolitikk tirsdag kveld. Skogeier og høyremann på Stortinget fram til 2017, nå næringspolitisk sjef i Glommen Skog og leder av Naturbruksalliansen, Gunnar Gundersen, regner med at nærmere 5000 demonstranter stiller opp. «God balanse» Norsk Bondelags fremste ankepunkt mot regjeringen er at de mener den ikke følger opp Stortingets vedtak om […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.