Tysk terroristjakt, justisminister-fornektelse og Trump på salg (nyhetsbrev)

eJavisst er det årets mørkeste dag, men på den annen side snudde sola klokka 11.44. Her er nyhetene du bør få med deg: Gjerningsmannen eller -mennene bak terrorangrepet på julemarkedet i Berlin er fortsatt på frifot og muligens bevæpnet. Tysk politi sa i dag tidlig at de etterforsker etter flere spor, men flere aviser melder at jakten er konsentrert mot en 23 år gammel mann som er født i Tunisia og ifølge Bild tilhører et islamistisk nettverk (mannen med pakistansk bakgrunn som ble arrestert i Tiergarten i går viste seg å være uskyldig og er løslatt). Det er så langt ingen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.