TV-doktoren mot slagpasienten: Høstens villeste duell kan avgjøre USA-valget

I tvil om hvor du skal rette oppmerksomheten i myriaden av politiske verv som er i spill i høstens mellomvalg i USA? La oss foreslå kampen om å representere Pennsylvania i Senatet – Demokratenes beste håp for å beholde flertallet i USAs førstekammer.

Her er det ikke bare mulighet for at partiet kan vinne et sete som har vært republikansk i tolv år. Begge partiene har nominert kandidater som på hvert sitt vis bryter med stereotypier du har om politikere. Det har ikke gjort valgkampen dem imellom gemyttlig – snarere tvert imot.

Men i ren underholdningsverdi er det lite som slår feiden mellom demokratenes John Fetterman og republikanernes tv-kjente kvakksalver «Dr. Oz». La oss «recappe» den kronologisk.


Februar 2021: «Politisk rambukk» med tatoveringer, kortbukser og geiteskjegg melder seg for topp-politikken

Det holder å se det offisielle portrettbildet av John Karl Fetterman for å skjønne at det dreier seg om en politiker et stykke unna USA-standarden med spraytan og plettfri slipsknute.

Offisielt foto av John Fetterman fra guvernørkontoret i Pennsylvania (CC BY 2.0)....

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.