TV-doktoren mot slagpasienten: Høstens villeste duell kan avgjøre USA-valget

I tvil om hvor du skal rette oppmerksomheten i myriaden av politiske verv som er i spill i høstens mellomvalg i USA? La oss foreslå kampen om å representere Pennsylvania i Senatet – Demokratenes beste håp for å beholde flertallet i USAs førstekammer. Her er det ikke bare mulighet for at partiet kan vinne et sete som har vært republikansk i tolv år. Begge partiene har nominert kandidater som på hvert sitt vis bryter med stereotypier du har om politikere. Det har ikke gjort valgkampen dem imellom gemyttlig – snarere tvert imot. Men i ren underholdningsverdi er det lite som slår […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.