Trump vifter med Høyesterett-kortet – slik kan USA likevel sørge for at «alt blir bra»

«Vi skal gå til Høyesterett. (…) Vi skal vinne dette, og slik jeg ser det, har vi allerede vunnet», uttalte president Donald Trump under sin valgnattstale til tilhengerne sine. Det var som kjent lenge før valgresultatet var avklart. Det hadde da ikke kommet rapporter om valgjuks. Trump hevdet i sin tale likevel at valget var «en svindel av det amerikanske folk». Han kom så med noen halvkvedete setninger om at «plutselig stoppet de det», og videre «vi vil ikke at de finner stemmer klokken fire på morgenen». Dette var ventet: Han har gjentatte ganger i løpet av valgkampen anklaget Demokratene for […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.