Trump slår opp med CIA og UNE får medlem som mener muslimene tar over Europa (Nyhetsbrev)

Dette er en versjon av nyhetsbrevet vårt, som du får rett i innboksen ved å melde deg på her.   Nynazistene i National Action, som hyllet drapet på parlamentsmedlemmet Jo Cox og oppfordrer sine medlemmer til «ensom ulv-aksjoner» kan i dag bli historisk - som den første ytre-høyre-gruppa som blir klassifisert som en ulovlig terroristorganisasjon. Ellers: Som vanlig er en hel helg i Donald Trumps USA vanskelig å beskrive. Washington Post gjorde det fredag kjent at CIA er sikre på at Russlands formål med hacking av (blant andre) Demokratene var å øke Trumps vinnersjanser i presidentvalget. Mens sentrale republikanere i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.