Trump håndterte nordkoreansk rakettutskyting fra middagsbordet og mer kritikk av «Digitalt grenseforsvar» (Nyhetsbrev)

(Foto: KCNA)
Fabian Stang (H) ble vraket for Michael Tetzschner i kveld og politivold-demonstrasjonene i Paris ble til opptøyer i helga, . Og: Generalsekretæren i Norsk presseforbund har klaget inn TV 2, NRK, Aftenposten, VG, Dagbladet, Dagsavisen, NTB, Budstikka og ei lokalavis i Valdres til Pressens faglige utvalg for dekningen av den tragiske Lommedalen-saken.  Ellers:   NORSKE NYNAZISTERS «KAMERATER»: Har du hørt om den store terroretterforskningen av svenske nynazister etter tre ulike bombeangrep i Göteborg den siste tida?  Den har knapt vært notis-stoff i Norge. Men jeg har gravd litt i hvor nært de norske lederne i «Den nordiske motstandsbevegelsen» står de tre siktede […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.