Trump får komme tilbake til Facebook og Instagram

DONALD TRUMP VIL FÅ tilbake sine kontoer på Facebook og Instagram de kommende ukene, har Meta (selskapet bak some-plattformene) kunngjort. Samtidig kommer det nye retningslinjer som skal sikre at selv ikke statsledere eller presidentkandidater kan bryte retningslinjene gang på gang. «Offentligheten må få vite hva politikerne sier – både det gode, dårlige og stygge – slik at de er informert når de tar sine valg ved stemmeboksen», sier en representant for selskapet. 

Trump ble kastet ut av både Twitter, Facebook og Instagram etter stormingen av Kongressen i 2021. Er det «åpenbar risiko» for at aktivitet på plattformene kan gjøre skade i «den virkelige verden» forbeholder Meta seg retten til å gripe inn. AP News

«NØKKELEN ER NÅ hurtighet og volum», sa Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin første videotale etter at USA og Tyskland bestemte å sende stridsvogner til landet. En høytstående medarbeider sier stridsvogn-vedtakene

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.