Tre VM-hoteller i Qatar nekter å la homofile booke rom

FIFA-president Gianni Infantino (Foto: President of the Russian Federation, CC 4.0)
SVERIGE OG FINLAND NÆR NATO-SØKNAD: Expressen melder i dag at Sveriges regjering kan sende NATO-søknad på et ekstraordinært møte allerede på mandag. Også Finlands president Sauli Niinistö og statsminister Sanna Marin bekrefter at regjeringen ønsker medlemskap. De vurderer å sende en søknad i løpet av noen få dager, men dette må formelt godkjennes av det finske parlamentet først. Det antas ikke å være noen politiske hindre i den videre prosessen.  Kremls talsperson, Dmitrij Peskov, advarer landene og sier dette vil «rettferdiggjøre en respons», ifølge Reuters.   20 000 SYRERE VIL KJEMPE I UKRAINA: Ifølge Syrian Observatory for Human Rights har mer enn 20 000 syrere meldt interesse for å krige i Ukraina. De aller […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.