Tre løgner om skogbrannene i Australia du ikke bør la vennene dine tro på

Brann- og redningsetaten i New South Wales har jobbet på spreng i en måned i strekk for å slukke branner i delstaten. Her har mannskap rykket ut til Goulburn St. Liverpool (2019).
De voldsomme skogbrannene i Australia har satt sitt preg på nyhetsbildet i månedsvis. Med oppmerksomheten kommer også feilinformasjon – enten den skyldes misforståelser eller bevisst røyklegging (heh!) fra folk med en politisk agenda. Her er tre utbredte feil du kan gjøre verden en tjeneste ved å ikke dele videre. Feil 1: Skogbrannene skyldes i hovedsak ildspåsettelser Politiet i delstater som er hardt rammet av skogbranner, har gått ut med opplysninger om hvor mange som er pågrepet og tiltalt for skogbrann-relaterte forbrytelser og -forseelser i året som gikk. Det har fått en rekke nyhetskanaler, særlig de som profilerer seg som alternativer […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.