Tre brødre forteller: Konspirasjonsteorier splitter familien

Pandemien har slitt på familiebåndet mellom brødrene Kim, Pål og Claes Nordquelle.
– Jeg er helt oppgitt. Det har bare vært leven fra ende til annen, en familie som ikke vil snakke med meg mer. – Det har gått utover familierelasjoner? – Hvilke familierelasjoner? Claes Nordquelle ler. Vi møter ham første gang på brygga ytterst på Tjuvholmen, der oslofolk har tatt turen ut i godværet. Claes har gått hit sammen med en venninne, og poengterer at «det nærmeste man kommer en utepils om dagen er en benk ved sjøen». 48-åringen fra Nordstrand i Oslo er blant dem som mener tiltakene og håndteringen av koronapandemien har gått av hengslene. Ikke bare det, han […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.