Torsdag 7. april på tre minutter: Listhaug i klinsj med forskere om asylbarn og politiet frustrert over Nav-bordeller

Forskning, Frp og fiskerijournalister går ikke alltid så bra sammmen: Som fanden leser FAFO I et debattinnlegg hos NRK skyver Sylvi Listhaug forskning foran seg som begrunnelse for asylinnstramminger «til barnas beste», uten at noen av forskerne kjenner seg igjen i faktaframstillingen. FAFO-rapporten statsråden har vist til var en studie av 30 mindreårige asylsøkere – hvorav ett - 1 - barn ble regnet for å ha reist ut mot sin vilje. Den andre studien omhandler ikke engang hvorvidt barna er med på valget om flukt. På Listhaugsk ble dette til at «barn tvinges i stor grad på flukt». Hun ble grundig konfrontert i Politisk kvarter i morges, blant annet om hvorfor påstanden ikke er å finne i selve lovforslaget. «Artikkelen står seg, fordi ett barn som blir sendt mot sin vilje, er ett barn for mye», sa hun der.   Banker, fotballtopper og den «røde eliten» Den siste utviklingen i Panama-avsløringene:

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.