Torsdag 7. april på tre minutter: Listhaug i klinsj med forskere om asylbarn og politiet frustrert over Nav-bordeller

Forskning, Frp og fiskerijournalister går ikke alltid så bra sammmen: Som fanden leser FAFO I et debattinnlegg hos NRK skyver Sylvi Listhaug forskning foran seg som begrunnelse for asylinnstramminger «til barnas beste», uten at noen av forskerne kjenner seg igjen i faktaframstillingen. FAFO-rapporten statsråden har vist til var en studie av 30 mindreårige asylsøkere – hvorav ett - 1 - barn ble regnet for å ha reist ut mot sin vilje. Den andre studien omhandler ikke engang hvorvidt barna er med på valget om flukt. På Listhaugsk ble dette til at «barn tvinges i stor grad på flukt». Hun ble grundig […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.