Tipper du? Da kan noe av pengene dine ha gått til Kina-samarbeid

NORSKE SPILLEMIDLER TIL KINA: Norges Idrettsforbund har mottatt 3,2 millioner kroner av norske spillemidler for å koordinere idrettsavtalen Norge har med Kina, skriver NRK. I 2017 inngikk den daværende regjeringen et samarbeid med kinesiske myndigheter, som gikk ut på å hjelpe Kina med trenere og kompetanse fram mot OL i 2022. Hensikten var blant annet å bedre Norges lunkne forhold til Kina etter at Nobels Fredspris gikk til Liu Xiaobo. Men forbundet har vedtatt at de ikke ønsker å bruke spillemidlene på Kina-samarbeidet. «Jeg har vært tydelig på at vi ønsker disse midlene på siden av spillemidlene. Men det er kulturdepartementets suverene […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.