Texas-skyter kjøpte automatgevær på 18-årsdagen

EN NASJON I SORG: Familiene til ofre for skoleskytingen i Texas i natt har begynt å offentliggjøre deres identitet. Åtte år gamle Uziyah Garcia beskrives av bestefaren som «den fineste ungen jeg noensinne har møtt», kjapp på labben og med et godt ballkast. Xavier Javier Lopez, som ble ti, beskrives av et søskenbarn som «sprudlende», og en som elsket å danse med moren og brødrene sine. Faren til Amerie Jo Garza, også ti, minner om at en ikke kan ta tiden med barna for gitt: «Klem familien din og fortell dem at du elsker dem» Foreldre til elever som overlevde […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.