Terrorangrepet i USA: — Feil å si at Usbekistan er et arnested for terrorister

Usbekiske Sajfullo Saipov (29) kjørte inn på en sykkelsti i New York og tok livet av åtte personer denne uken, i det dødeligste terrorangrepet i New York siden 11. september 2001. Saipov føyer seg med dette inn i rekken av sentralasiatiske terrorister som har utført angrep i Vesten de siste siste par årene. Fem av dem usbekere: I angrepet på nattklubben i Istanbul nyttårsaften, på flyplassen Ataturk i 2016, i undergrunnen i St. Petersburg 3. april, og i Stockholm fire dager senere. I etterkant av T-baneterroren i Russland i april, og etter New York-terroren denne uken, har medier i USA […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.