Droppet krefthelbredelse, snakket om selvtillit, pust og hjerte: Slik var sjaman- og prinsesseshowet

Alle foto: Pål Nordseth
SÅ KOM DE HJEM. Etter «Skavlan»-opptreden, romanse-kunngjøring på Instagram, 237 publiserte artikler i norske aviser og «tjuvstart» i København var det mandag duket for første oppsetning av «The Princess and the Shaman» på norsk jord. Märtha Louise og «sjaman» Durek Verret gikk på podiet i en nær fullstappet konferansesal på et hotell i Stavanger noen minutter etter klokka 19 til esoteriske toner fra djembe, harpe, vibratone og rainstick og holdt det gående i to intense timer med sitt foredragsshow. Vil du ha kortversjonen av hva alt ståket egentlig handler om? Vel – ingen helbredelser. Ingen fikse tryllekunster. Ingen kjernefysiske rotasjoner. Langt fra noen påstander om at han kan kurere kreft, reversere aldring eller andre ting Forbrukerrådet og Blodkreftforeningen har grunn til å kaste bort tid på. I sin mest kondenserte form er det bare en håndfull leveregler som sikkert kan kalles banale, men som neppe skader noen. Som: Senk skuldrene. Våg å bryte normer iblant. Vær åpen for nye inntrykk og overbærende med dine egne fe...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.