Taxiforbundet kjørte over 100 Uber-turer for å anmelde sjåførene

105 Uber-sjåfører i Oslo-området blir i dag politianmeldt av Norges Taxiforbund for å ha tatt betalt for å kjøre persontransport uten å ha løyve. Det går fram av en pressemelding som ble sendt ut i dag. Forbundet har selv brukt Uber-appen til å bestille turer og bruker kjørekvitteringene som bevis, går det fram av anmeldelsen. – De vi har fått opplysningene fra, har opptrådt som helt vanlige uberkunder. Identifisering er skjedd ut fra informasjonen som er gitt av Uber i forbindelse med turene, uttaler taxiforbundets leder Øystein Trevland. Anmeldelsen argumenterer for at det er nødvendig å straffe et stort antall sjåfører for å statuere at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.