Tar oppgjør med eget program: «Enøyd», «respektløst», «sekterisk»

Partileder Bjørnar Moxnes i Rødt.
Bare 70 522 mennesker stemte på Rødt i fjorårets valg, men en oppslutning på 2,4 prosent holdt til stortingsplass for partileder Bjørnar Moxnes. I år har imidlertid Rødt gjort det svært godt i en rekke meningsmålinger (før helgen var partiet oppe i 5,3 prosent i Norstats måling for NRK). Faktisk så godt at mini-partiets programfestede ideologi i sommer ble en debatt-føljetong i VG, der politisk redaktør Hanne Skartveit konkluderte med at Rødt var en «politisk forfører» som ville sende landet ut i konkurs og la velferdsstaten bryte sammen dersom de fikk makt. I dette intervjuet snakker Moxnes om: Hva han egentlig mener […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.