Sju nye oligarker rammet av britiske sanksjoner

Oligark Roman Abramovitsj

RESULTATLØST MINISTERMØTE: Det korte møtet mellom Russlands og Ukrainas utenriksministre, Sergej Lavrov og Dmytro Kuleba, endte uten noen avtale om verken evakueringskorridorer eller våpenhvile. På en pressekonferanse etter møtet sa Kuleba at Lavrov hadde brukt sin «tradisjonelle retorikk», men at han gjerne ønsket å møtes på dette nivået igjen. Møtet, som fant sted i Tyrkia, var første gang Russland og Ukraina møttes på ministernivå siden invasjonen 24. februar. 

TRE BEKREFTET DREPT ETTER SYKEHUSANGREP: Etter møtet i Tyrkia hevdet Russlands utenriksminister Lavrov at det ikke var pasienter på barne- og barselsykehuset i Mariupol, som i går ble fullstendig ødelagt av et russisk angrep. 3 personer, deriblant et barn, er bekreftet drept, mens 17 mennesker er bekreftet skadet. Ifølge Lavrov var sykehuset okkupert av «væpnede nasjonalister». Utenriksministeren gjentok dermed påstandene fra russiske myndigheter, som torsdag morgen hevdet morgen at det er «falske nyheter» at de hadde bombet et sykehus med barn.  Sykehusangrepet fordømmes av FN. 

MISSILSYSTEM I POLEN: USAs visepresident Kamala Harris sier ifølge SkyNews at USA har utplassert missilsystemer i Polen, o...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.