Stortingsflertall for å kutte HRS-støtte (og andre saker du bør få med deg i dag)

Forskere klør seg i hodet over at et hull på størrelse med Østerrike har åpenbart seg i isen i Antarktis - hundrevis av kilometer fra iskanten. Den britiske finansministeren har i dag avvist et krav om å sette av midler for å forberede Storbritannia på å forlate EU uten noen avtale – for å vise motparten i de saktegående forhandlingene at man mener alvor. «Jeg tror de allerede vet at vi mener alvor», sier Philip Hammond. Og det h...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.