Støre-oppgjøret fra gutta på gangen: — Dere godtar jo ALT!

Joakim Hagen fra Møre og Romsdal Transportarbeiderforening.
— Pussig med alle disse kameraene, kommenterer Steinar Krogstad ironisk. — Ja, kan du skjønne, svarer Jørn Eggum tørt. Det er onsdag, og tid for vedtak på Fellesforbundets landsmøte. «Hele» presse-Norge omringer forbundsleder Eggum for å fange det som kan bli det mest dramatiske øyeblikket norsk fagforeningshistorie, for ikke å snakke om i norsk arbeidsliv, på mange år: Det skal stemmes for eller mot EØS-avtalen.   Krogstad har jobbet til det siste med å samle LOs største forbund innen privat sektor i en forent uttalelse om EØS-avtalen. Det lyktes ikke. Nå holder han en tordentale før avstemningen. Eggum mimer med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.