- HYKLERE!, roper en 29 år gammel mann og trekker skjerfet opp mot øynene som maskering da Moderaternas partileder Anna Kinberg Batra passerer fire meter unna, flankert av livvakter fra sikkerhetspolitiet og et stort svensk pressekorps på Husby torg, tjue minutter fra Stockholm sentrum.

Selv er 29-åringen for veteran å regne i det som en av Batras partifeller i Riksdagen to dager tidligere har kalt "steinkasternes parlament" - som motsats til "det siviliserte samfunnet" i Sverige. Mannen bak utbruddet på torget utdyper det gjerne overfor Filter Nyheter.

-  De ser på meg som de aldri har sett et sånt menneske før. Når de kommer hit klokka tre på ettermiddagen og tar en kaffe og prater med hverandre ... i stedet for å løse noe blir det bare mer irritasjon. Politikerne er grunnproblemet, det er ikke oss. De står her og snakker med SVT. Altså, SVT er i ræva på dem hver dag. Kom og snakk med folket i stedet. Se på meg, hva er det de har å være redde for, sier mannen, som oppgir at han heter Ali Hassan.