Statsrådkabal og restart av Kina-forhold (nyhetsbrev)

En mager trøst? Heller ikke i Tyskland klarer mediene å gjøre skikkelig faktasjekk før de slår opp krigen mot jula. Ellers: Anders Anundsen byttes ut med Per Willy Amundsen som justisminister, og Tord Lien med Terje Søviknes som olje- og energiminister, meldte NTB søndag. Men vær obs på at planen kan ha endret seg eller omfatter andre omrokeringer når Ernas mannskap møtes til statsråd på Slottet i morgen. Søviknes’ forhistorie har du forhåpentlig ikke glemt; Amundsen (som i dag er statssekretær i kommunaldepartementet og har vært Frps innvandringspolitiske talsmann) har blant annet undret seg i full offentlig om ikke det […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.