Stadig flere topp-politikere blir utsatt for trusler

GJERDRUM KOMMUNE SIKTET: På dagens pressekonferanse sa advokaten til Gjerdrum kommune, Jan Fougner, at han ikke tror politiets siktelse mot kommunen vil ende som en straffesak: «Dette er slik jeg ser det en sak som hører hjemme i det politiske system og ikke domstolene».  I siktelsen vises det blant annet til 12 ulike bekymringsmeldinger og varsler som ble sendt til kommunen i perioden 2008–2020. I henhold til naturskade-lovens paragraf 20 mener politiet at kommunen hadde plikt til å følge opp disse varslene. Ingen kommuner er noen gang blitt dømt etter denne lovparagrafen, ifølge VG. Advokaten er svært kritisk til kommunen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.