Slik ble Pikachu en del av informasjonskrigen (og andre saker du bør få med deg i dag)

Donald Trump stanser umiddelbart subsidieringen av helseforsikring for lavlønte, som millioner av mennesker drar nytte av. Canada lovfester journalisters rett til å ikke avsløre hemmelige kilder. Bare to individer er igjen av en pingvinkoloni på 40 000 i Antarktis, etter at kolonien ble stengt inne i en fjord av et stort isfjell i sommer, og kraftige regnskyll tok knekken på nyklekkede kyllinger mens foreldrene var ute og lette etter mat. Ellers: HER BLIR DET OMKAMP: Venstre og Krf varsler omkamp om flere av sakene i regjeringens forslag til statsbudsjett. Nærmere bestemt disse, skriver Aftenposten: 1) Tesla-avgiften (bryter med en avtale om elbilfritak mellom de borgerlige fra mai 2015) 2) Kutt i dagpengene (Krf misliker fjerning av muligheten til å «samle opp» rettigheter over tre år) 3) Kutt i antallet kvoteflyktninger (regjeringen foreslår 1120, langt lavere enn de siste årene) 4) Mindre enn én prosent av bruttonasjonalinntekt til bistand (når ikke Krfs symbolske grense) 5) Avviklingen av skatteklasse 2 (nok en gang et forhandlingstema) 6) Kutt for folkehøyskolene med 25 millioner (samt kutt i studiestøtten på 11 millioner, Venstre ønsker forslaget fj...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.