Slik ble Pikachu en del av informasjonskrigen (og andre saker du bør få med deg i dag)

Dette er webversjonen av Filter Nyheters daglige nyhetsbrev. Meld deg på her for å få det rett i innboksen. Donald Trump stanser umiddelbart subsidieringen av helseforsikring for lavlønte, som millioner av mennesker drar nytte av. Canada lovfester journalisters rett til å ikke avsløre hemmelige kilder. Bare to individer er igjen av en pingvinkoloni på 40 000 i Antarktis, etter at kolonien ble stengt inne i en fjord av et stort isfjell i sommer, og kraftige regnskyll tok knekken på nyklekkede kyllinger mens foreldrene var ute og lette etter mat. Ellers: HER BLIR DET OMKAMP: Venstre og Krf varsler omkamp om flere av sakene i regjeringens forslag […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.