Skamløs kampanje: HANDLENETT TIL ALLE som kjøper magasinabonnement

Det er slutt på forskjellsbehandlingen! Hvertfall så lenge lageret rekker (1). Nå sender vi et av våre flotte handlenett med Filter-logo til alle som tegner et abonnement på papirmagasinet vårt. Du får det uansett hvilket papirabonnement du velger. Med det kan du spankulere til og fra Rema mens du dydssignaliserer både at du svøper dine dagligvarer i et wokere materiale enn plastposer (2), og at du støtter uavhengige små start-ups som leverer gravesaker og kvalitetsjournalistikk (3). Med papirmagasinet får du alle de beste Filter-sakene fra den siste måneden presentert i en lekker layout, på et grensesnitt («trykksverte på papir») som ikke forstyrrer deg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.