Sju døde i nok en masseskyting i California

SJU ER DØDE OG EN er kritisk skadet i den andre masseskytingen i California på tre dager. Denne gangen er gjerningsmannen identifisert som 67 år gamle Zhao Chunli, som er hjemmehørende i Half Moon Bay, byen nord i staten der ugjerningen skjedde ved henholdvis et landbruksanlegg og en lastebilbedrift. Han er pågrepet av politiet.

Politiet har ikke slått fast noe motiv for masseskyterne, som likner hverandre i alder og profil. Men etterforskningen av skytingen i Monterey Bay søndag skal være fokusert på en personlig disputt knyttet til de to danseklubbene der elleve personer måtte bøte med livet, og som gjerningsmannen frekventerte. 

To studenter og en voksen ble også drept i en skyteepisode i Iowa i går. Los Angeles Times/The New York Times/Reuters

TOLV LAND SKAL TIL SAMMEN ha blitt enige om å donere hele 100 Leopard 2-stridsvogner til Ukraina dersom Tyskland gir sin velsignelse. Spania, Nederland og Danmark skal være blant dem, ifølge kilder blant ukrainske styresmakter.

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.