Sjokkmåling for Sverigedemokratene og 800 på ulvedemonstrasjon i Oslo (nyhetsbrev)

(Foto: Harald S. Klungtveit)
Torry Pedersen gir seg som sjefredaktør i VG  og Gard Steiro tar over;  boligprisene i Oslo endte med en oppgang på 23,3 prosent i fjor, og terrorfrykten i Tyskland gir krav om sentralisering av politimyndighetene. Ellers:     SD har tatt sakseierskap fra andre partier Sverigedemokratenes oppslutning stikker stadig dypere. Partiet har nå eierskapet til tre av åtte saksfelt, ifølge en fersk måling gjort av Inizio for Aftonbladet. I tillegg til flyktning- og innvandringsspørsmål mener nå velgerne at SD har den beste politikken på eldreomsorg (før: Sosialdemokratene) og forsvarspolitikk (før: Moderaterna). I tillegg har SD firedoblet andelen sin på et område som skolepolitikk, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.