Sjokkmåling for Sverigedemokratene og 800 på ulvedemonstrasjon i Oslo (nyhetsbrev)

(Foto: Harald S. Klungtveit)
Torry Pedersen gir seg som sjefredaktør i VG  og Gard Steiro tar over;  boligprisene i Oslo endte med en oppgang på 23,3 prosent i fjor, og terrorfrykten i Tyskland gir krav om sentralisering av politimyndighetene. Ellers:     SD har tatt sakseierskap fra andre partier Sverigedemokratenes oppslutning stikker stadig dypere. Partiet har nå eierskapet til tre av åtte saksfelt, ifølge en fersk måling gjort av Inizio for Aftonbladet. I tillegg til flyktning- og innvandringsspørsmål mener nå velgerne at SD har den beste politikken på eldreomsorg (før: Sosialdemokratene) og forsvarspolitikk (før: Moderaterna). I tillegg har SD firedoblet andelen sin på et område som skolepolitikk, og er bare to prosentpoeng fra Sosialdemokratene på «Sveriges økonomi». «SD feier med ubønnhørlig kraft de andre partiene mot politikkens utmarker. (…) Det er enormt oppsiktsvekkende. Partistrategene bør snarest tenke ut en grunnleggende kriseplan om de vil unngå at neste valg blir et blodbad», skriver Aftonbladet-kommentator Lena Mellin, som kaller tallene «den mest skremmende meningsmålingen jeg har lest i mitt liv».   «Kan bli annen jakt» Om man skal tro alle anekdotene om aggressiv ulv i inngangsdøra denne uka, er det på tide å minst mobilisere Heimevernet for å beskytte hedmarksbefolkningen fra styggen. Men i dag kom rundt 800 ulvemotstandere på tunet til stortingspolitikerne i Oslo 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.