Sjokk-krig, klima-TV og podcast om kunstig intelligens

  • Filter ANBEFALER er redaksjonens aktuelle kulturtips. Du har tilgang på denne artikkelen fordi du er abonnent på Filter.

DOKUMENTAR: Siste episode av TV 2s dokumentarserie om norsk nynazisme og høyreekstremisme er sendt, og ligger dessuten ute i sin helhet på kanalens strømmetjeneste. Dokumentarist Tommy Gulliksen – selv barndomsvenn av en av gjerningsmennene bak det rasistiske drapet på Benjamin Hermansen i 2001 – trekker linjene fra 90-tallets Bootboys til dagens nazimarkeringer og koranbrenninger, med nye intervjuer med blant annet Lars Thorsen i SIAN og Richard Eide i Den nordiske motstandsbevegelsen.


PODCAST: Det er 20 år siden president George W. Bush startet «shock and awe»-kampanjen med missilangrep mot Bagdad samtidig som kolonner av britiske og amerikanske stridsvogner krysset grensa fra Kuwait inn Irak. Invasjonen av landet, en krig uten FN-mandat og

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.