Siste risikovurdering: Bør gi opp å stanse omikronbølgen – bare «ta toppene»

ANBEFALER PFIZER FOR ALLE UNDER 30: Nasjonale og internasjonale studier har vist at myokarditt (betennelse i hjertemuskel) og perikarditt (betennelse i hjertepose) kan oppstå som en sjelden bivirkning etter koronavaksinen, og nå anbefaler FHI at også kvinner under 30 år bør velge Pfizer. Siden risikoen for denne bivirkningen er lavere for kvinner enn menn, vil antallet kvinner som vil kunne få denne bivirkningen etter Moderna-vaksinen være «veldig lite selv om risikoen øker», skriver FHI i informasjonsbrevet. I oktober ble Pfizer anbefalt for menn under 30 år, da denne bivirkningen i størst grad er sett blant unge menn og oftere etter Moderna-vaksinen. Ifølge […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.