Showdown om Norske Skog

Kjell Inge Røkkes Aker har slått seg sammen med et utenlandsk hedgefond for å kjøpe den kriserammede  papirprodusenten Norske Skog. Fondet Oceanwood eier allerede mye av den misligholdte gjelda til morselskapet Norske Skogsindustrier og kan dermed tvinge selskapet til å selge ut de sju fabrikkene i den tradisjonsrike, men gjeldstyngede norske bedriften. Dette er et utdrag fra Filter Nyheters daglige nyhetsbrev. Meld deg på her for å få det rett i innboksen. Det dreier seg om fabrikker for avis- og magasinpapir i Halden og Trøndelag, samt i Frankrike, Østerrike, Australia og New Zealand. Selskapet har slitt i takt med nedgangen i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.