Sharice (38) er definitivt den første åpent lesbiske MMA-utøveren med juseksamen i Kongressen

Fra venstre: Sharice Davids, Christine Hallquist, Ilhan Omar.
Kvinner utgjør halve befolkningen i USA, men bare to av ti representanter i kongressens nedre kammer var kvinner fram til valget, 84 stykker. Fire av femti stater hadde aldri valgt en kvinne til Representantenes Hus noen gang. Trump og Me Too-bevegelsen hadde fått et utall kvinner til å plukke opp hansken, med eller uten politisk erfaring. Veteraner og partiledere blant demokratene ble avblåst i forsøk på å fortelle kvinnene at de måtte «vente på tur». «Ain´t nobody got time for that!»-stemningen bidro til at nær 600 kvinner stilte til valg for kongressen og guvernørstillinger. De droppet gamle forestillinger om at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.