Sender EU Norge i fryseboksen om Stortinget setter Acer på vent?

Montasje
Den tilsynelatende knusktørre saken har satt fyr i EU- og EØS-motstandere fordi saken innebærer at Norge må underlegge seg EUs energitilsyn Acer. Stridens eple er spørsmålet om hvorvidt det norske folks råderett over naturressursene gjennom de folkevalgte gis til EU for å sikre Norges eksportinteresser og Europas energibehov. Senterpartiet krever at Stortingets behandling av om Norge skal si ja til EUs tredje lefse av lover om energimarkedet må utsettes, og at konsekvensene av vedtaket må utredes. Onsdag advarte Venstres representant i Energi- og miljøkomiteen på Stortinget, Ketil Kjenseth, mot å sette seg på gjerdet. Å vente på fjerde pakke kunne […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.